Een bamboe project of meubel op maat en geeft een specifieke uitstraling. Voor in de tuin of een authentiek en modern meubelstuk voor binnen.
Het doel van de realisatie van uw wensen, zal altijd een meubelontwerp zijn waarin u, de opdrachtgever zich in terug vindt.
Met uw woonwensen als uitgangspunt, komen we tot een gemeenschappelijk beeld of interieur-ontwerp. Hierbij is het de uitdaging om uit ieder uniek meubelontwerp een vanzelfsprekende synthese tussen esthetiek en functie-eisen te creëren.

Een ontwerp met een eigen karakter vraagt om een nauwkeurige afstemming van factoren. Ook al verschillen deze zaken bij ieder meubel of interieur steeds weer, de uitvoering van ieder uniek ontwerp draagt altijd dezelfde handtekening.Een meubel op maat maakt uw interieur compleet. Een fraai interieur is een meerwaarde voor uw huis. Hoe u het ook voor ogen heeft.
‘Thuiskomen’ moet het resultaat zijn van een sterk ontwerp en een vakbekwame uitvoering.

U kunt besluiten ons uit te nodigen voor een bezoek bij u waarbij u uw eigen wensen of ideeën geeft. Tijdens het bezoek kunnen wij u veel praktische tips en suggesties aan de hand doen waarmee u een snelle start kunt hebben bij het verdere besluitvormingsproces.
Ook kunt u opdracht geven om hetgeen tijdens het bezoek bij u besproken is nader uit te laten werken. U ontvangt dan een ontwerp. Indien er dan verder nog behoefte mocht bestaan aan ondersteuning (u kunt hierbij denken aan: aankoopbegeleiding, begeleiding tijdens de uitvoering, aanvullende of alternatieve ontwerptekeningen) kunnen wij u daarbij uiteraard ook behulpzaam bij zijn.

Vogelpark Zonwering Restaurant decor
Bamboe scherm
Yoga studio