Ik wil bestellen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Bestellen

U kunt via de webshop rechtstreeks artikelen bestellen. Maar niet alle artikelen zijn via de webshop beschikbaar. Die bestelt u handmatig per email: E: trimate.nl@gmail.com In uw mail geeft u aan wat uw wensen zijn, en dan krijgt u van ons antwoord hoe de verdere afhandeling is. Ook op maat gemaakt! Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Schrijf- en tekstfouten voorbehouden.

Wij komen naar u thuis! Of u komt naar onze toonzaal in Lisse.

Meer dan een webshop alleen! Direct van de producent, veel voorraden, en geen tussenhandel. Wij zijn importeur gespecialiseerd in de levering van uw bamboe interieur op maat, direct bij u thuis. Een kwaliteitsproduct tegen een prijs die u past, met maatwerk.
Ongeëvenaarde kwaliteit direct van de producent. Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring met het produceren van bamboe op maat, doorslaggevend voor het leveren van een A-merk kwaliteitsproduct.
Alle producten van ons kunnen speciaal voor u op maat gemaakt en volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen worden.
Profiteer nu en bestel eenvoudig uw bamboe interieur. Bestellen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.
U bestelt eenvoudig online en wanneer u toch liever naar de showroom in Lisse komt om onze collectie te bekijken, bent u van harte welkom; wij nemen graag de tijd voor u om alle mogelijkheden met u door te nemen.

Nadat u uw bestelling online of per mail hebt opgegeven, dient u een (aan-)betaling te maken. Zodra wij deze hebben ontvangen, wordt de order in productie genomen en gaat de levertijd in. Hiervan ontvangt u een bevestiging. Voor producten op maat gemaakt geldt een volledige aanbetaling.
Zolang uw bestelling nog niet is verwerkt kunnen wij deze nog aanpassen. Zodra de order binnen komt, ontvangt u per email een bericht hiervan.

Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Zolang uw bestelling nog niet in behandeling is genomen kunt u kosteloos annuleren. Laat ons dit weten per telefoon op 06-22096896 , whatts app of per email ( bestelling@bamboebed.nl). Eenmaal in productie heeft u geen recht op restitutie van de (aan-)betaling. Zodra de retour zending bij ons binnen is, wordt de terugbetaling in werking gezet. Uw (aan-)betaling wordt dan binnen 14 werkdagen op uw rekening retour gestort, op hetzelfde rekeningnummer waarmee de betaling is gedaan. Op maat gemaakte artikelen kunnen niet omgeruild of geretourneerd worden.

Wanneer kan ik mijn order verwachten?

De levertijd van onze producten (indien op voorraad) is 1 tot 8 werkdagen. De levertijd gaat in zodra wij uw betaling hebben verwerkt, waar u per email een bevestiging van ontvangt.
Wanneer wij uw bestelling(-en) in huis hebben, ontvangt u hier per email bericht. Makkelijker kan haast niet!
Producten die ook, wij uit het buitenland moeten halen, hebben een langere levertijd. Zie ook  levering.
Wijziging van de leveringstermijn geeft geen recht op ontbinding en/of schadevergoeding. Alle moeite is genomen om de informatie op onze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Schrijf- en tekstfouten voorbehouden. Heeft u vragen, neem dan contact op met onze ervaren medewerkers, zij staan graag voor u klaar!