Bamboe Tuinschermen.
Onze tuinschermen importeren wij uit China en Indonesie. De Indonesische schermen zijn beter van kwaliteit omreden van het gebruik van een sterkere bamboesoort en dat ze meer met de hand zijn gemaakt.

Onze bamboe hekken en bamboe rollen uit Chna zijn zo gemaakt dat zij een gesloten zijde hebben aan hun bovenzijde (scheidingswand). Een boven afdekking is niet noodzakelijkerwijs nodig als weer bescherming, maar het heeft een positief effect op de duur van uw bamboe scherm. De afdekking kan worden gemaakt door bamboe half-delen, U-profielen (hout,bamboe, metalen) of houten planken met druppelafdichting. Deze kunnen worden bevestigd, geschroefd of bevestigd met bevestigings lijm. Aan de onderkant moet directe aarding vermeden worden. Dit wordt gedaan door een zwevende montage, een steun of door gebruik van bamboopads©.

Als natuurlijk product, verweert bamboe oiv. het weer en verandert van kleur. Het is aan te raden om regelmatig bamboe te onder houden met een onderhouds middel. Wij bieden hiervoor verschillende producten aan. Deze hebben een UV-filter en een waterafstotend effect. Aangezien lak een oppervlakkig effect heeft, kunnen er afschilferingen voorkomen.
Onderhoud moet elke 1 tot 3 jaar herhaald worden, afhankelijk van verwering. Zoals kust, windrichting als belangrijkste.

           
Help mee aan het hergebruik of recycling van uw bamboemeubelstuk. Geef uw bamboebed, bamboe kaptafel kast of andere bamboe slaap-, of woon- kamer meubel een 2de kans. Voor een beter milieu en u helpt mee aan een verdere CO2 reductie. Dit product is recyclebaar.
Geef het af bij een verzamelpunt of contacteer ons. Wij ondersteunen de circulaire economie.