Bamboepalen uit vele windrichtingen.

Bamboepaal MOSO yellow, bamboe of Mao, meest veelzijdig in gebruik. Binnen en buiten gebruik. Geel-achtig van kleur, heel decoratief. Groot verloop, regelmatige groei.
Moso Terra Forsa bamboe palen kunnen worden gebruikt als een allrounder voor diverse toepassingen. Zeer decoratief door zijn mooie glimmende gele kleur en zijn uitgesproken knooppunten. De gebleekte staven met verschillende, duidelijk zichtbare nodes zijn het perfecte decoratie materiaal. Een dikte tussen 18 mm en 180 mm zijn beschikbaar, de juiste diameter voor elk idee. Dankzij de verschillende lengtes tussen de 150 cm en 600 cm, kunt u zelfs grote projecten met bamboestokken realiseren. Overtuig uzelf van de buitengewone stabiliteit van het natuurlijke materiaal. Moso is sterk conisch (de langer de paal des te meer het verloop) en is gevoelig voor temperatuur en luchtvochtigheid.[/ps2id]
[ps2id id=’tonkin’]

Terra Forsa Bamboepaal TONKIN. De Latijnse naam is Arundinaria amabilis of Pseudosasa amabilis.
Tonkin bamboe heeft een mooie bruin-gele tint, is natuurlijk en hun groei is van nature relatief recht.
Een inheemse bamboe uit China en Noord-Vietnam. Bamboe Tonkin is ook bekend als Tonkinstok.
Tonkinstokken hebben relatief lange afstanden tussen knooppunten en de onderontwikkelde ringen van het knooppunt.
U kunt deze bamboestaven gebruiken met diameters van 1,5 tot max. 5.0 cm en lengtes van 2.4 en 6.0m.
Tonkin is een bijzonder stabiele en duurzame bamboe vanwege zijn extreem dichte en stevige sterke vezel structuur.
Het is zeer geschikt voor gelijde stokken voor planten, als (klim-) hulpmiddel in de tuinbouw en kwekerijen voor het binden van planten, voor de constructie van bamboeschermen.
Maar ook voor het vervaardigen van hengels en voor de constructie van fluiten (panfluiten, Shakuhatchi).
Geschikt voor producten in een zeer hoge kwaliteit, zoals “splitcane” vlieghengels een fietsen.
De dikwandige, van nature prachtig felgele buitenwand, hebben geen brandmerken, of markeringen en krasjes.
Prachtig ietwat glimmend natural van kleur. En geschikt voor brede toepassings mogelijkheden.
*Ø 15-50mm
*Zwak tot geen verloop.
*Weinig tot geen scheuring (-gevoelig).
*Relatief recht van nature (niet recht gemaakt).
*Onbehandeld
*Herkomst: Vietnam, China
*Kleur: Honing bruin-gele tint.
Tonkin is een bijzonder stabiele en duurzame bamboe vanwege zijn extreem dichte en stevige vezels. Bijzonder robuuste en sterke bamboestok voor verschillende toepassingen.
Tonkinstokken worden veel gebruikt als klimhulp, geleide- en trellis voor struiken en bomen en installaties voor de bouw (funderingen).

Bamboepaal Moso GROENE BAMBOE of Mao. Veelzijdig in gebruik. Fris groen van kleur, heel decoratief. Groot verloop, regelmatige groei. Moso Terra Forsa groene bamboe palen kunnen worden gebruikt als een allrounder voor diverse toepassingen.
*Ø 30-100mm
*Herkomst: China
*Kleur: Frisse groene tint.
Zeer decoratief door zijn mooie frisse groene kleur en zijn uitgesproken knooppunten. Groen met verschillende duidelijk zichtbare nodes zijn het perfecte decoratie materiaal. Het verrast met zijn frisse kleur en kan in elke interieurstijl worden geïntegreerd. Een dikte tussen 30 mm en 100 mm zijn beschikbaar, de juiste diameter voor elk idee.
Dankzij de verschillende lengtes tussen de 180 cm en 600 cm, kunt u zelfs grote projecten met bamboestokken realiseren. Overtuig uzelf van de buitengewone stabiliteit van het natuurlijke materiaal. Moso is sterk conisch (de langer de paal des te meer het verloop) en is gevoelig voor temperatuur en luchtvochtigheid.

Terra Forsa GUADUA-bamboe. Robuuste en uitzonderlijk sterke bamboe (vanwege zijn vezel-structuur), is met name geschikt voor (dragende-) constructies. Van nature groeit het relatief recht, loopt het nauwelijks conisch uit, heeft het een relatief grote wanddikte en is minder vatbaar voor scheuren. Door (voor-) behandeling in een dompelbad te behandelen, wordt de toch al robuuste Guadua extra beschermd tegen invloeden van weer, klimaat, zogeheten exogene krachten. Guadua bamboepalen worden verder gekenmerkt doordat ze gemakkelijk te boren en te verwerken zijn. Terra Forsa Guadua bamboe palen worden ge-oogst uit de hoogvlaktes en bergen en zijn bijzonder goed voor-gesorteerd op vorm en omvang, dus u koopt een product van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Terra Forsa Guaduabamboe palen zijn verkrijgbaar in diameters van 5 tot 16 cm en in lengtes van max. 6,0 meter.

Terra Forsa APUS of TALI bamboe.
Zowel constructief als decoratief gebruikt. Met zijn geweldige flexibele stam is een heel bijzondere bamboe. Je kunt deze bamboestammen goed gebruiken voor maken van meubels en constructies. In Indonesië worden deze bamboe palen gebruikt om huizen en bruggen te bouwen. Met zijn natuurlijke bruingele kleur en de prachtig geprononceerde knoopringen is Terra Forsa Apus  een erg decoratieve bamboepaal. De Terra Forsa Apus is in diameters van 4 tot 10 cm verkrijgbaar.

Terra Forsa JAVA BAMBOE. Zowel constructief als decoratief gebruikt. Met zijn geweldige flexibele stam is een heel bijzondere bamboe. Je kunt deze bamboestammen goed gebruiken voor het maken van meubels en constructies. In Indonesië worden deze bamboe palen gebruikt om huizen en bruggen te bouwen. >Met zijn natuurlijke bruingele kleur en de prachtig geprononceerde knoopringen is Terra Forsa Java bamboe een erg decoratieve bamboepaal.Het bijzondere van deze palen is dat bijna niet scheuren en gehard zijn waardoor ze uitstekend geschikt zijn tegen (zilte-) wind en klimaat veranderingen. De Terra Forsa Java bamboe is in diameters van 4 tot 14 cm verkrijgbaar.

Terra Forsa GIANT bamboe. Ook reuzebamboe genoemd is zowel constructief als decoratief gebruikt. Met zijn geweldige grootte is een heel bijzondere bamboe. Mn. geschikt voor in de tuin. Je kunt deze bamboestammen goed gebruiken voor het maken van meubels en constructies. In Indonesië worden deze bamboe palen gebruikt om huizen en bruggen te bouwen.
Met zijn natuurlijke bruingele kleur en de prachtig geprononceerde knoopringen is Terra Forsa Giant
een erg decoratieve bamboepaal. De Terra Forsa Giant Petung is in diameters van 12 tot 22 cm verkrijgbaar.

Terra Forsa JAVA DONKERE BAMBOE Nigra. Verrassend, de stille kracht onder de bamboepalen.
*Ø 40-140mm
*Zwak tot geen verloop.
*Weinig tot geen scheuring (-gevoelig).
*Rechte bamboepalen (niet recht gemaakt).
*Minder onderhoud nodig.
*Kleur: bruin-zwart
Verrassend mooi vanwege zijn bijzondere, van nature matte gemeleerde (ebony, bruin en zwart) donkere kleur-textuur. En geschikt voor verschillende toepassingen. Voor decoratie in het interieur en exterieur, maar ook voor serieuze (buiten-) contructies is deze paal uitermate geschikt. De zwarte bamboe is er in Ø van 4 tot 14 cm en in lengtes tot 6m. Als alternatief in dunnere Ø kunt u de donkere Chinese bamboestokken bij ons kopen.

TIP! Een beetje donkere KOI bamboe olie op het oppervlak aanbrengen, dan zien deze bamboepalen er nog meer zijdeachtig mat en ebben van kleur uit.

Met deze beschermende coating behoudt de paal zijn schoonheid en zorgt voor langdurig plezier.

Terra Forsa DONKERE BAMBOE CHINA Nigra. >Deze bamboestokken zien er nobel en exclusief uit.
*Ø 30-40mm
*Zwak tot geen verloop.
*Rechte bamboepalen (niet recht gemaakt).
De donkere Chinese bamboe Nigra is met zijn van nature gemeleerde (ebony, bruin en zwart) donkere kleur en fijne nerf, een erg aansprekende bamboestok. Het is een robuuste en stabiele bamboe. Vanwege hun glimmende donkere kleur, gewenst voor decoratieve toepassingen. In een verscheidenheid aan toepassingen, zowel als binnendecoratie en voor in de tuin.
Deze mooie donkere bamboestokken zijn in Ø van 2,6 tot 4,5 cm en lengtes van 2 tot 4m.; En als je op zoek bent naar dikkere donkere bamboestammen, kijk dan naar de indonesische zwarte bamboe palen.

TIJGERBAMBOE.
Chinese Tijger bamboepaal.
Herkomst: China, onbehandeld, conisch
Kleur: bruin-zwart gevlekt.
Unieke levendig uitziende bamboepaal met een tijger- of luipaardpatroon op een donkere achtergrond. Hun opvallende patroon maakt deze bamboepalen zo bijzonder zijn.

Indonesische Tijger bamboepaal.
Herkomst: Indonesië, voorbehandeld, zwak conisch.
Kleur: geel-zwart gespikkeld

Unieke bamboe palen zijn met een tijger- of luipaardpatroon op een natural achtergrond. Vanwege hun lichte (natural) kleur en hun van nature gespikkelde plekken. Indonesische Tijger bamboepaal hebben van nature een donker hors makreelpatroon op een lichtgele basiskleur. Deze unieke gril van de natuur maakt deze bamboestokken bijzonder opvallend en een echte blikvanger voor binnen- en buitendecoratie. Je kunt de natuurlijk gevlekte bamboe kopen in diameters van 5 tot 8 cm en in lengtes van 2,4 of 3,0 meter.