Tijger

Asian Blinds Tijger. natural bamboe rolgordijn met donkere vlekken, KRETIG.
De bamboe heeft een tijger- of luipaardpatroon op een lichte natuur kleur achtergrond.Door deze unieke gril van de natuur met zijn opvallende patroon, maakt dat deze bamboe een zo bijzonder aantrekkelijk karakter heeft eneen echte blikvanger voor decoratie binnen en buiten is.
Donker gevlekt natural aan de ietwat bolstaande voorzijde en natural vlak aan de achterzijde.Binnen, een mooie donker gevlekte rolgordijn en van buiten gezien een natural rolgordijn. Duidelijke bamboe overgangen.
Wij brengen het bamboebos bij u thuis. Puur en onbehandeld. Bamboe (rol-) gordijn met als toplaag de buitenkant van de stam, bijzonder levendig uiterlijk met, zichtbare ringen. De bamboestam wordt in latjes gesneden, hier wordt simpelweg de ‘hele’ bamboestam gebruikt. De wand van de stam is wat u ziet. De ringen op de bamboestam zijn zichtbaar als brede nodien (over de volle breedte van de lat) en zelfs de markeringen die de boeren op hun gewas hebben gemaakt zijn op sommige rolschermen terug te vinden. De oppervlakte van het bamboerolgordijn bestaat uit de steenachtige schors van de bamboe, die zo hard is dat geen lak of olie-afwerking nodig is..
Met gevoel voor u op maat gemaakt van 100% echt tiger bamboe.
Heel Des bambou voor (v/a) 56,50/m2. tot 200cm breed. Voor bredere maten geldt een meer prijs.

Contact:

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht